• Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Carrera Go cars

Cars ato's voor je Carrera Go. Racen met je Carrera wordt nog leuker met verschillende Cars modellen. De Carrera Go cars zijn onder andere verkrijgbaar in Bliksem Mc Queen, Takel, Francesco en Finn. Herlijk racen met je Cars wagen. Wie gaat er winnen, is het Blikzem, of gaat Takel er dit keer met de 1e prijs vandoor?

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Verschillende personages

Carrera Go Cars is onder de jonge kinderen een van de populairste series die dit merk op de markt heeft gebracht. Dat heeft er natuurlijk alles mee te maken dat de personages uit de populaire film bij veel kinderen favoriet zijn. De personages zijn de racewagens die in deze serie de basis vormen om mee te gaan racen. Carrera heeft als merk een licentie van Disney gekregen om het thema Cars toe te passen bij de ontwikkeling van het speelgoed. Bij Racebaan.nl zijn er van Carrera Go Cars meerdere sets met verschillende racebanen beschikbaar die geschikt zijn voor kinderen met een leeftijd van ongeveer 6 jaar. Er zijn verschillende aspecten die het onderscheid maken tussen de racebanensets, zoals de lengte van de baan en eventuele extra toepassingen, zoals loopings en kombochten. Daarmee wordt garantie geboden op extra spanning en sensatie, want welk kind vindt het nu niet geweldig om met de auto als het ware over de kop te racen over de baan en door een hoge kombocht te rijden. 

Zoals gezegd en zoals je zelf kunt ontdekken kent deze fantastische serie met racebanensets verschillende leuke raceauto’s met personages uit Cars. Naast de bij vele kinderen favoriet Lightning McQueen en Francesco bieden wij ook de gelegenheid om een van de andere karakters aan te schaffen door een uitbreidingsset te bestellen. Andere populaire karakters zijn onder meer Finn en Takel. Je kunt bij je keuze voor een Carrera Go Cars racebaan gelijk kijken naar de mogelijkheden voor uitbreiding en deze eventueel meteen meebestellen. Uiteraard kan dat ook in de toekomst als blijkt dat je kind de Cars racebaan echt fantastisch speelgoed vindt en daar het liefst mee aan het spelen is. In dat geval kun je de uitdaging na verloop van tijd voor je kind weer wat groter maken door de bestaande baan uit te breiden of door extra racewagens aan te schaffen. Wij hebben op het gebied van uitbreiding van Carrera Go Cars verschillende producten in het aanbod, variërend van baanverleningen tot een digitale rondeteller en van een springschans tot baanwissels die aansluiten op de set van Carrera Go Cars. 

© 2024 Racebaan.nl is onderdeel van XLShop