• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Carrera racebaan

Carrera racebaan is een echte must have voor stoere kids die van racen houden. Een Carrera racebaan wordt altijd in leuke thema's uitgevoerd, zoals Formule 1, Disney's cars of Mario Kart. De snelle Carrera racebaan is tevens uit te breiden met bochten, rechte stukken en chicanes. Een Carrera racebaan staat garant voor urenlang speelplezier!

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Racewereld van Carrera

Met een racebaan van Carrera zit je altijd goed. Dit merk is wereldwijd bekend geworden door de productie van racebanen met de toepassing van innovatieve technologieën, licenties en verschillende series die afgestemd zijn op de belevingswereld van kinderen met uiteenlopende leeftijden. Een Carrera racebaan is bijvoorbeeld in een aparte serie voor kinderen vanaf 6 jaar en in verschillende series voor kinderen vanaf 8 jaar in ons aanbod beschikbaar.

De racewereld van Carrera kent een lange geschiedenis die begint bij de ontwikkeling van tinnen speelgoed in Fürth in Duitsland door Joseh Neuhierl. De beginselen van de latere populariteit en grote bekend van de racewagens van Carrera zijn door Josef gelegd in 1920. In de decennia erna werd in 1963 door de zoon van Neuhierl de basis gelegd voor een universeel systeem van speelgoed racebanen. Door de jaren heen zijn er talloze ontwikkelingen geweest en is er naast een analoog systeem ook ruimte gekomen voor een digitaal systeem. Met het digitale systeem van de Carrera racebaan is het mogelijk dat de bestuurders tijdens het racen van baan kunnen wisselen. 

Er zijn veel kinderen groot geworden met een Carrera racebaan als favoriet speelgoed en dat is ook niet zo verwonderlijk. Kinderen die van auto’s en racen houden vinden in de speelgoed racebaan natuurlijk altijd een fantastische uitdaging. Helemaal als het type ook nog eens goed aansluit bij de belevingswereld. Wij hebben in ons aanbod een speciale serie beschikbaar voor kinderen vanaf 6 jaar in de vorm van de Carrera Pro. Extra interessant voor de kinderen is dat er sprake is van een licentie, zodat er bekende figuren als thema zijn genomen, zoals populaire personages van onder meer Disney en Nintendo. Speciale loopings en kombochten leveren voor ieder jong kind de nodige sensatie en spanning op en die extra toepassingen maken dat het racen niet snel zal gaan vervelen.

Als je kind al wat ouder is, dan is de belevingswereld ook anders en daar sluiten andere series weer bij aan. Zo hebben wij voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder onder meer een racebaan van Carrera in uiteenlopende modellen beschikbaar in de serie Digital en Evolution. 

© 2024 Racebaan.nl is onderdeel van XLShop