• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Speelgoed racebaan

Een speegoed racebaan bestellen? Groot gelijk, want je kan nu eenvoudig en snel een prachtige speelgoed racebaan voor een absolute aanbiedingsprijs bestellen bij de grootste speelgoed racebaan shop van Nederland! Wij beschikken over een grote diversiteit van soorten speelgoed racebaan en werken enkel met absolute topmerken. Bekijk hieronder het aanbod.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Gegarandeerd race plezier

Een racebaan is als speelgoed geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 6 jaar, maar uiteraard kunnen ook oudere kinderen en zelfs iedereen die van racen houdt er plezier van hebben. Daarom kun je bij Racebaan.nl een keuze maken uit een breed aanbod. Speciaal voor de kleintjes hebben wij een aparte serie met uiteenlopende sets beschikbaar. Dit betreft de serie van Carrera Go die in het bijzonder voor de jongere kinderen is ontwikkeld en uitstekende mogelijkheden biedt om met het racespeelgoed kennis te maken. Bij de ontwikkeling van deze serie is er onder meer gelet op het gebruiksgemak en bedieningsgemak van de controller. Bij het ontwerpen van de baan is er naar de aansluiting gekeken van de belevingswereld van kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Dat heeft ertoe geleid dat onder meer sets beschikbaar zijn die over kombochten en loopings beschikkenen het voor je kind extra spannend maken om te racen. Overigens zijn de racebanen wat dunner en het schaalmodel klein gehouden. 

Een racebaan speelgoed heeft dan wel de omschrijving speelgoed te zijn, maar iedereen van jong tot oud kan er geweldig veel plezier aan beleven. In ons assortiment zijn er fantastische sets opgenomen die al geschikt zijn voor kinderen vanaf 8 jaar en uiteraard ook voor hobbyisten die de kinderleeftijd ontgroeid zijn. Een voorbeeld van een serie die voor kinderen vanaf 8 jaar geschikt is, betreft de Carrera Digital 132. Deze speelgoed racebaan beschikt over een digitaal systeem en dat maakt het mogelijk om tijdens het racen van baan te wisselen. In totaal kunnen er zes raceauto’s op de banen tegelijk rijden. De serie Carrera Digital 143 is eveneens uitgerust met een digitaal systeem, maar de schaalverhouding is kleiner in vergelijking met de hiervoor genoemde racebaan set. Dan hebben wij ook een exclusieve serie in de vorm van Carrera Evolution, waarmee je met auto’s op formaat analoog kunt racen. 

Je hebt bij ons altijd de mogelijkheid de speelgoed racebaan van je voorkeur verder uit te breiden met extra baandelen, wissels, versmallingen of bochten. Het aanbod van accessoires is afgestemd op het type serie. 

© 2024 Racebaan.nl is onderdeel van XLShop