• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Carrera Digital

Een van de populairste soorten banen zijn de Carrera Digital racebanen. Met een Carrera Digital baan kan je eenvoudig met 3 of 4 personen racen en draadloos sturen. Carrera Digital is mede dankzij de geavanceerde techniek en kindvriendelijk gebruik een grote jongensdroom. Bekijk hieronder ons uitgebreide Carrera Digital assortiment.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Speelplezier voor iedereen

Ons ruime Carrera assortiment bestaat uit een grote selectie racebanen en race auto's.

Het racen op een racebaan is altijd leuk, maar met het racen op een van de banen uit de serie van Carrera Digital wordt de spanning en sensatie nog groter. Hoewel deze sets geschikt zijn voor kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar geldt dat ook jongeren en ouderen er veel plezier aan kunnen beleven. Dat komt onder meer doordat er andere mogelijkheden worden geboden in vergelijking met bijvoorbeeld analoge serie. Zo is het mogelijk om met een racebaan uit de serie van Carrera Digital van baan te wisselen tijdens de race en dat is pas echt spectaculair. Een ander specifiek kenmerk uit deze serie is dat er met meer dan twee raceauto’s de strijd kan worden aangegaan. Daarbij heb je bij ons nog de keuze uit verschillende series van Carrera Digital die elk weer andere modellen bieden. Er is namelijk een onderscheid in de serie Digital 132 en de serie Digital 143 te maken.

Ruim aanbod

Bij ons kun je zelf bepalen of je een keuze maakt uit het aanbod met modellen uit de serie Carrera Digital 132 of uit de serie Carrera Digital 143. De racebanen uit de eerstgenoemde serie bieden de mogelijkheid om met een maximum van zes auto’s tegelijk te racen. De regelaar is namelijk gekoppeld aan de racewagen en uiteraard kan er op deze weg van baan gewisseld worden. De racebanen uit de andere serie bieden de gelegenheid om met drie verschillende racewagens te racen. De beste manier om een vergelijking te maken tussen modellen is door eerst eens de afbeeldingen op je gemak te bekijken om daarna een verdere vergelijking te maken. Dat kan namelijk aan de hand van de beschrijving en opsomming van kenmerken die bij iedere racebaan vermeld staan. Je kunt onder meer met de baanlengte rekening houden, maar eventueel ook met de voorkeur van het type auto of uiteraard met de prijs. Wij bieden de racebanen van Carrera Digital in verschillende prijscategorieën aan. Wat dat betreft kan altijd aansluiting bij het budget worden gevonden. Vergeet niet dat de racebaan altijd verder uitgebreid kan worden met accessoires die geschikt zijn voor Carrera Digital.

© 2024 Racebaan.nl is onderdeel van XLShop