• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Racebanen

Racebanen zijn een van de populairste soorten speelgoed onder jongens en dat is geheel terecht, want met de absolute top racebanen van merken als Carrera is het racebanen speelplezier helemaal compleet. Ga de wedstrijd aan tegen je beste vriendjes en kijk wie zijn raceauto het beste over de racebanen kan laten scheuren! 

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 39,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voor jong en oud

Op het gebied van racebanen is er één merk dat er bovenuit springt en wereldwijde bekendheid geniet en dat is Carrera. Dat is ook een reden dat je van dit merk het grootste aanbod kunt vinden bij Racebaan.nl met onder meer sets die geschikt zijn voor de jongste kinderen om mee te starten vanaf een leeftijd van 6 jaar, zoals de Carrera Go series. Voor kinderen vanaf een leeftijd vanaf 8 jaar en voor iedereen die het leuke vindt om te racen zijn er in ons aanbod weer andere series van Carrera te vinden, zoals van de serie Evolution. De series onderscheiden zich in uitvoering, functionaliteiten en in de prijs. Bij ons zijn de racebanen verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen, zodat je daarmee rekening kunt houden. 

Vrijwel ieder kind zal het fantastisch vinden om een eigen raceauto onder controle te houden en de strijd aan te gaan op een racebaan. Jonge kinderen vinden dat geweldig, maar ook voor oudere kinderen, jongeren en zelfs voor volwassenen is het leuk om te racen. Zeker als er racebanen zijn die daarvoor geschikt zijn en bijvoorbeeld over meer dan twee banen beschikken om met meer auto’s de strijd aan te kunnen gaan. Omdat het voor iedereen leuk is om te racen op speelgoedracebanen heeft Racebaan.nl voor iedereen wat wils in huis. 

De racecircuits in serie Carrera Evolution bestaan uit complete sets met racewagens die gemaakt zijn op een schaal van 1:32. Dat heeft tot gevolg dat deze wagens zeer gedetailleerd zijn uitgevoerd. Dit type racebanen is ideaal om op grote schaal analoog te racen en bovendien kan de set altijd verder worden uitgebreid om weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Er zijn nog meer series van dit topmerk op de markt gebracht, zoals de serie Digital 143, waarmee je digitaal op kleine schaal kunt racen. Er kan gereden worden met drie auto´s en bovendien is het mogelijk om snel van baan te wisselen. De serie Digital132 biedt met keuze uit verschillende racebanen de mogelijkheid om van baan te wisselen en met maar liefst zes verschillende auto´s tegelijk de strijd aan te gaan. 

© 2024 Racebaan.nl is onderdeel van XLShop